Els van Beek genomineerd voor ‘Meer dan sport’ Award!

We zijn enorm trots dat SOL Gezondheidsmakelaar Els van Beek is genomineerd voor de ‘Meer dan sport’ Award 2023! Een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan Rotterdammers die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de sport.

Stem uiterlijk 12 januari op Els en wie weet gaat ze er met de welverdiende Award vandoor!

Stem op Els!

 

200% inzet!

Els van Beek, Gezondheidsmakelaar bij SOL, is genomineerd voor de Meer dan Sport Award 2023.Sinds anderhalf jaar werkt Els als Gezondheidsmakelaar bij SOL. Met haar 200% inzet weet ze mensen te verbinden, enthousiasmeren en met plezier in beweging te krijgen. Mensen die anders niet bewegen, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten of gebrek aan financiële middelen. Door het vertrouwen van Els en haar ambassadeurschap voor bewegen, durven mensen daadwerkelijk die eerste stap te zetten naar bijvoorbeeld laagdrempelig beweegactiviteiten in de wijk.

Sport Awards Rotterdam 2023

Met nog een aantal dagen op de teller van het jaar 2023, blikken Gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en Sportbedrijf Rotterdam terug naar een sportief jaar. Overwinningen, samenspel, doorbouwen, talenten, starters en supporters: samen maakten Rotterdammers er weer een té gek sportjaar van. Een aantal personen wordt met de Sport Awards Rotterdam in het zonnetje te zetten.

Vrijdag 19 januari vindt in Theater Zuidplein de uitreiking plaats. We hopen natuurlijk op een mooie overwinning van Els!

Stem op Els!