Fitfestival: hét evenement voor 55+ers

Gezond en Vitaal ouder worden: dat willen we allemaal! Om u als Rotterdammer op weg te helpen, organiseren wij op zaterdag 5 november een Fitfestival in Feijenoord. Hét evenement voor 55+ers en netwerkpartners uit Rotterdam. Leer elkaar kennen en hoor en zie wat er te doen is in uw stad, wijk en buurt.

Het Fitfestival staat in het teken van gezondheid, dagelijks leven, zingeving, mee (kunnen) doen, rondkomen en (vergroten) van uw eigen regie en zelfredzaamheid. Kortom: alles om gezond en vitaal ouder te worden. Iedereen is uitgenodigd om het Fitfestival voor u compleet te maken: actieve bewoners, stedelijke partners, partners uit het gebied, actieve clubs en natuurlijk onze eigen professionals.

Doe een gezondheidstest of hoor alles over handige snufjes op het gebied van eHealth (ook de SOL DigiKoffer is aanwezig). Heeft u vragen over rondkomen, zingeving, activiteiten of vrijwilligerswerk? Stel ze gerust!

Wilt u een training volgen over smartphone, tablet of computer? Kom langs en meld u aan. Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanvragen van de energietoeslag? Wij helpen u ter plekke.

Voor wie op zoek is naar (verborgen) talent, hebben we een leuke Talentenscan: tijd om uw talenten (verder) te ontplooien!

Praktische informatie

Datum
zaterdag 5 november

Tijd
van 10.00 tot 14.00 uur

Locatie
Gezondheidscentrum Lijn 2
Slaghekstraat 251, Rotterdam

Tot ziens bij het Fitfestival op 5 november!