Leiden en Rotterdam: maak je klaar voor SOL Factor 24!

De zomervakantie staat voor de deur: maak je klaar voor SOL Factor 24! Hét vakantieprogramma voor de jeugd en jongeren in alle wijken van Leiden en in Rotterdam Feijenoord, IJsselmonde en Noord. Met voor elke leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint!

Programma Leiden (pdf)

Ook deze zomer gaan we ervoor. Wij trekken weer alles uit de kast om een zomervakantie vol plezier, spanning, uitdaging en nieuwe ervaringen aan te bieden. In dit boekje presenteren we met trots voor de vijfde keer in Leiden een boekje vol zomeractiviteiten voor de leeftijd 4 tot 23 jaar.

Programma Feijenoord (pdf)

Kom je eigen pizza versieren, sporten of leer tzatziki maken. Schrijf je eigen song tijdens het schrijverskamp of ga mee op avontuur naar het eiland van Brienenoord. Dit jaar kan je ook op vakantie in eigen land: iedere week verkennen we een ander land. Verzamel stempels in je paspoort!

Programma IJsselmonde (pdf)

Kom zwemmen, freerunnen of voetballen. Werk aan je muzikale schrijftalent, leer invlechten of kunst maken van restmateriaal. Of ga met ons mee op avontuur naar het eiland van Brienenoord of een feest in je eigen wijk. Doe je het liever wat rustiger aan? Leer meer over reptielen of kom gezellig film kijken!

Programma Noord (pdf)

Wat dacht je van padellen, zwemmen of (zaal)voetbal? Een uitje naar Mooie Boules, het theater of meedoen met de workshop zeefdruk? Kom deze zomer naar Kinderparadijs en leer alles over ridders en kastelen. Of doe je het liever wat rustiger aan en ga je mee picknicken in het Vroezenpark?