Meester Mo en SOL maken afspraken over de toekomst

De laatste weken zijn SOL en Meester Mo in het nieuws gekomen rondom de ontwikkelingen van Meester Mo’s werkzaamheden in de wijk Bloemhof. Over die ontwikkelingen willen wij een toelichting geven en de huidige stand van zaken duiden.

Gelukkig hebben wij afspraken kunnen maken met elkaar over hoe het dienstverband wordt beëindigd. Er wordt door andere partijen bekeken op welke wijze Meester Mo alsnog van betekenis kan blijven in de wijk Bloemhof, wij wensen hem heel veel succes toe hiermee.

Tevens willen wij benadrukken dat wij ongelooflijk veel respect en waardering hebben voor al het werk wat Meester Mo heeft gedaan. Ondanks zijn ziekte, waardoor hij helaas voor langere tijd uitviel, bleven Meester Mo en de wijk Bloemhof verbonden met elkaar. En dat is mooi en hartverwarmend om te zien dat de wijk zo begaan is met zijn persoon en zijn rol in de wijk.

We zijn ook blij dat de wethouder van Welzijn van de gemeente Rotterdam, dhr. Faouzi Achbar een bemiddelende rol heeft vervuld om deze kwestie op te lossen. Hiermee is wat ons betreft een einde gekomen aan een bewogen periode. Een periode die wij samen met Meester Mo op passende wijze zullen afsluiten. Verder kijken wij vanaf nu graag vooruit met alle bewoners van de wijk Bloemhof en met iedereen die betrokken is.

 

Foto: Erik Lemmers