SOL website in een nieuw jasje

Onze website, www.solnetwerk.nl, heeft een nieuwe, frisse uitstraling! Ook hebben we de structuur en de inhoud flink aangepakt. Dat was hard nodig, want met onze groei van de afgelopen jaren, was de website onoverzichtelijk geworden en niet meer compleet.

Wat is er zoal veranderd?

Hieronder een aantal wijzigingen die we hebben doorgevoerd:

Structuur

We hebben de indeling van de website omgegooid, waardoor bezoekers alle informatie kunnen vinden via ‘Wat doen we?’ en ‘Waar vind je ons?’

  • Wil je weten waar wij werkzaam zijn of zoek je informatie over SOL bij jou in de buurt?
    Dan kun je vanuit de homepage of het hoofdmenu eenvoudig doorklikken naar de pagina met informatie over de locaties van SOL.
  • Wil je weten wat wij zoal doen bij SOL?
    Dan vind je via de homepage of het hoofdmenu meer informatie over wat we doen binnen onze hoofdthema’s.
  • Ben je op zoek naar (contact)informatie over het Huis van de Wijk in jouw buurt?
    Alle Huizen van de Wijk in Rotterdam hebben nu hun eigen pagina, met contactinformatie, agenda en nieuws.

Met de nieuwe indeling hopen we dat websitebezoekers eenvoudiger en sneller kunnen vinden wat ze zoeken.

Vormgeving

De website heeft een eigentijdse vormgeving, met frisse kleuren en deels nieuwe foto’s. De komende tijd vullen we onze fotodatabase verder aan, zodat we alle verouderde foto’s kunnen vervangen.

Functionaliteiten

We hebben nieuwe ‘handigheidjes’ toegevoegd. Zo kun je op diverse pagina’s via de contactkaartjes van onze medewerkers eenvoudig doorklikken op hun telefoonnummers en e-mailadressen. Daarnaast vind je op diverse pagina’s overzichtskaarten met onze locaties waarbij je eenvoudig kunt doorklikken naar een routebeschrijving in Google Maps. De agenda is terug te vinden op diverse pagina’s en heeft een verbeterde filter, waardoor je kunt filteren op onder andere locatie, thema en doelgroep.

Feedback?

Afgelopen november hebben we al diverse onderdelen van de nieuwe website getest met een enthousiast testpanel van bewoners en partners in Feijenoord. De nuttige feedback die hieruit voortkwam, hebben we waar mogelijk verwerkt. De komende tijd werken we hard verder en blijven we verbeteringen doorvoeren om onze websitebezoekers zo goed en eenvoudig mogelijk te helpen. Een website is nooit af!

Heb je ideeën en/of op- en aanmerkingen? Deel ze met ons via onderstaand formulier.

Alvast bedankt voor de feedback!

Feedbackformulier

Feedbackformulier nieuwe website
Naam
<b>Naam</b>
Voornaam
tussenvoegsel
Achternaam