Maak je klaar voor SOL Factor 24 in Leiden!

De zomervakantie staat voor de deur: maak je klaar voor SOL Factor 24! Hét vakantieprogramma voor de jeugd en jongeren in alle wijken van Leiden. Met voor elke leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint! Check het programma bij jou in de wijk en meld je aan voor de activiteiten die jij leuk vindt!

De inschrijving opent op maandag 8 juli om 15.00 uur!

LET OP: aanmelden via de SBG-app = verplicht.

 

Programma SOL Factor 24 in Leiden

Ook deze zomer gaan we ervoor. Wij trekken weer alles uit de kast om een zomervakantie vol plezier, spanning, uitdaging en nieuwe ervaringen aan te bieden. In dit boekje presenteren we met trots voor de vijfde keer in Leiden een boekje vol zomeractiviteiten voor de leeftijd 4 tot 23 jaar.

Download programma

Aanmelden via SBG-app

Heb je een leuke activiteit gevonden? Meld je vanaf maandag 8 juli om 15.00 uur aan via de SBG-app. Download de app in de Google Play Store of in de Apple Store:

Volg vervolgens onderstaande stappen. Lukt het niet om je via de SBG-app aan te melden? Stuur dan een bericht naar vakantie@solnetwerk.nl of ga naar een locatie van SOL in jouw wijk en vraag een Jeugd- en Jongerenmakelaar van SOL om hulp: wij helpen je graag verder!