Werken bij SOL

SOL is een – ongedwongen – jonge organisatie, opgebouwd uit passie en lef. Wij durven te doen. En wij hopen dat onze medewerkers hun klanten, of dat nu bewoners, kinderen, jongeren of ouderen zijn, helpen en stimuleren dat ook te doen.

vacatures in Rotterdam

vacatures in Leiden

 

SOL Durf(t) te doen

Omdat durven doen je verder brengt. En helpt om je droom te realiseren, welke droom dan ook. De medewerkers van SOL bedenken, organiseren en realiseren activiteiten die daarbij kunnen helpen.

Wil je ook onderdeel uitmaken van onze organisatie, kijk dan op vacatures of wij professionals nodig hebben. Of schroom niet ons een open sollicitatie te sturen! Want wij staan altijd open voor mensen die op een creatieve wijze bij willen dragen aan het versterken van de samenleving. Die veranderingen niet schuwen en op zoek zijn naar een veelzijdige baan waarin dat kan, bij een innoverend bedrijf als SOL. Wij werken op verschillende locaties, in wijkteams, scholen en in de Huizen van de Wijk.

Want het zijn uiteindelijk onze medewerkers die van SOL een succes maken. Wij zijn benieuwd naar jouw drijfveren en passie. Bel, mail of schrijf ons.


Vacatures Rotterdam

In Rotterdam hebben wij de volgende vacatures openstaan:


Vacatures Leiden

In Leiden hebben wij de volgende vacatures openstaan:

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden