Doen waar ik zin in heb

Doen waar ik zin in heb

“Als jong meisje danste ik veel. Later gingen mijn man en ik op vrijdagavond samen dansen. Gezellig in de buurt met mensen die steeds meer ook echte vrienden werden. Na het overlijden van mijn man kwam ik steeds minder, zonder vaste partner is het ook lastig. Onze dansvrienden deden hun best voor me, maar ja, het is toch niet meer hetzelfde. Nu heb ik in het Krachthuis iets van mijn oude passie teruggevonden. Lekker een keer in de week dansen, en nog steeds met mensen uit de buurt. Daarna drinken we samen wat en dan ben ik weer lekker fit. Want dansen geeft energie en ik ben blij dat ik het weer kan doen.”

“Cilia Christ vindt het gezellig om onder de mensen te komen. Bij ons vindt ze die gezelligheid. En ondanks haar hartrevalidatie komt ze altijd net voor de lunch binnen. Wij houden rekening met haar medicijngebruik en gezondheid. Ze doet met veel plezier mee met een spel of bewegingsoefeningen. Ze voelt zich sterk en vindt het fijn om te breien, want daar is ze een kei in. Daarom maakten wij samen een flyer voor de buurt, zodat Cilia breiles kan geven in het Krachthuis. Ze nodigt mensen uit die niet kunnen breien om het te leren en mensen die wel kunnen breien om mee te doen. Zo kijken we voor ieder die naar het Krachthuis komt, wat zij graag willen doen. En proberen we die droom ook waar te maken.”

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden