Een nieuw netwerk in plaats van dure psychologische ondersteuning. Dat kan!

Een nieuw netwerk in plaats van dure psychologische ondersteuning. Dat kan!

Dat je op je tachtigste nog een nieuw netwerk kunt opbouwen blijkt uit het verhaal van mevrouw Janssen. Wij kregen een verzoek voor Huishoudelijke Verzorging, omdat zij niet meer in staat was het huis te onderhouden.

Angst
Tijdens het huisbezoek blijkt er meer aan de hand. Door een nare ervaring in de bus met een agressieve jongeman, durfde mevrouw Janssen niet meer naar buiten te gaan. Ze viel zes kilo af, sliep slecht en ging alleen naar buiten voor de boodschappen.

Overwinnen
Samen bedachten we een plan: een medebewoner helpt haar nu met boodschappen doen, een vrijwilliger doet allerlei leuke activiteiten met haar en zelfs de aanvraag voor huishoudelijke ondersteuning werd ingetrokken. Twee dames uit haar eigen omgeving komen eenmaal in de veertien dagen het zware schoonmaakwerk doen. Op je tachtigste een nieuw netwerk is mogelijk!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden