Steunouders gezocht

Wat fijn dat je interesse hebt om steunouder te worden. Op deze pagina vind je alle openstaande vragen van gezinnen in het gebied Feijenoord, ingedeeld per wijk.

Hillesluis

Steunouder gezocht: Baby van bijna 1 jaar oud wil graag samen spelen

Steunouder Rotterdam zoekt een steunouder voor een jongen van bijna 1 jaar oud. De jongen woont samen met zijn moeder in Hillesluis en de omstandigheden zijn niet makkelijk.

Steunouder gezocht: Voetbalmaatje voor leuke knul!

Leuke en slimme knul van 7 jaar oud zoekt een steungezin in de wijk. Deze jongen groeit op met zijn moeder en oudere broer. Zijn broer heeft een meervoudige beperking en epilepsie waardoor veel tijd en aandacht naar hem uitgaat.

Steunouder gezocht: Gezin zoekt gezin!

Steunouder Rotterdam is op zoek naar een gezin dat kan ondersteunen in de opvoeding van een meisje van 7 jaar, een jongen van bijna 2 en een jongetje van nog geen jaar. De ouders zouden graag kennismaken met een gezin, waarmee ze opvoedvragen kunnen delen, waar de kinderen af en toe kunnen spelen en waar ruimte is voor eventuele oppasmomenten, zodat ouders kunnen opladen. En dit vice versa.

Bloemhof

Steunouder gezocht: Leuke meid (13 jaar) zoekt een plekje waar ze zichzelf kan zijn! [GEVONDEN]

Steunouder Rotterdam zoekt een steunouder voor een creatieve meid van 13 jaar oud. Ze woont samen met haar moeder in Bloemhof en zoekt een plek waar ze af en toe naar toe kan om tot rust te komen.

Feijenoord

Steunouder gezocht: Gezellige meid op zoek naar wat extra aandacht

In Feijenoord zoeken wij een Steunouder voor een creatieve meid van 5 jaar oud. Zij groeit op in een liefdevol gezin, waarbij ouders merken dat zij net iets meer aandacht vraagt. Ouders zouden het fijn vinden wanneer hun dochter bij een steunouder terecht kan, die met hen kan meekijken naar de ontwikkeling van het meisje.

Steunouder gezocht: Gezellige knul zoekt steungezin voor na schooltijd

Steunouder Rotterdam zoekt een steunouder voor een  jongen van 5 jaar. De jongen woont met zijn moeder in Rotterdam IJsselmonde, maar gaat doordeweeks naar basisschool de Wissel in Feijenoord.
Moeder is alleenstaand en heeft drie jonge kinderen, waaronder een baby. Zij moet nu dagelijks meerdere keren op en neer reizen naar het schoolplein en heeft hierdoor weinig energie meer voor andere dingen.

Vreewijk

Do you speak English? 4 year old boy looking for somebody to play with

Support parent Rotterdam is looking for a family with similar interest as this mum and her four year old son. The mother experiences difficulty in connecting to other families here, with the intent to support each other as parents, to have a playmate for her son and to babysit for each other when needed.

Steunouder gezocht: Waar kan deze lieve meid komen spelen? [GEVONDEN]

Steunouder Rotterdam is op zoek naar begeleiding na schooltijd voor een lieve meid van 7 jaar. Het meisje woont samen met haar moeder in Charlois, maar gaat hier naar school. Haar moeder is een buitenlandse studente, die haar draai nog moet vinden in Nederland. Zij is op zoek naar een steunouder die haar dochter 2x per week kan opvangen na schooltijd (basisschool De Schakel).

Actieve jongen wil lekker ravotten! [GEVONDEN]

Voor een actieve en gezellige jongen van 5 jaar oud zoekt Steunouder Rotterdam Feijenoord een Steunoudergezin. De jongen woont samen met zijn in de wijk Vreewijk. Zijn moeder is op dit moment helaas niet in staat om betrokken te zijn in het leven van haar zoon.

Steunouder gezocht: Gezellige meid zoekt een speelkameraad.

Steunouder Rotterdam is op zoek naar een steungezin voor een meisje van 5 jaar oud. Het meisje woont samen met haar moeder in Vreewijk. Het netwerk van moeder is beperkt en zij zou het fijn vinden wanneer haar dochter af en toe terecht kan bij een steungezin. Bij voorkeur met net iets oudere kinderen.

Steunouder gezocht: Energieke knul vraagt 1-op-1-aandacht

Steunouder Rotterdam is op zoek naar een steunouder voor een jongen van 5 jaar oud. De jongen woont samen met zijn ouders en zijn oudere zus die gediagnosticeerd is met autisme. Er gaat veel tijd en aandacht uit naar zijn zus. Daarnaast vraagt de jongen zelf ook de nodige aandacht. Ouders raken overbelast in de zorg voor hun kinderen en zijn op zoek naar een lieve steunouder die zoon lekker laat ravotten.

Afrikaanderwijk

Op dit moment staan er geen vragen open voor deze wijk.

Katendrecht

Op dit moment staan er geen vragen open voor deze wijk.