Krachthuis

De dingen die je nog kunt als oudere, daar staat het Krachthuis voor. Met waar nodig de juiste zorg en hulp. Maar vooral: doen wat je leuk vindt. Dat kan alles zijn: bewegen, dansen, muziek maken, breien of koken.

Wat is het Krachthuis?

Het Krachthuis is een innovatieve dagbesteding+ voor ouderen vanaf 55 jaar. Wij helpen je fit te blijven en zolang mogelijk te blijven doen wat je wilt. Bij het Krachthuis draait alles om wat je nog wél kunt. Je ontmoet bewoners uit de wijk en kunt deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. Niks moet, alles kan!

Ben je gek op lezen? Dan kun je mooie kinderverhalen voorlezen aan kinderen uit de buurt. Of houd je van geschiedenis? Dan is het een idee om dit te delen met andere deelnemers. Of deel je breitechnieken met leergierige jongeren of volwassenen. Bij het Krachthuis werk je aan je fysieke en mentale gezondheid en ontdek je wat je talenten zijn. Je bent nooit te oud om te leren!

Waar kun je onze Krachthuizen vinden?

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het Krachthuis?

Iedere week krijg je een lekkere en meestal warme lunch. We vragen je hiervoor een bijdrage van €2,50. Koffie en thee is gratis.

Hoeveel ouderen komen er wekelijks bij Het Krachthuis?

Wij willen de ouderen zo intensief mogelijk begeleiden, dat betekent dat er niet meer dan 12 ouderen per groep zijn.

Wat voor activiteiten kun je doen?

Eigenlijk alles. Het Krachthuis is er voor de ouderen. Zij mogen zelf inbrengen aan welke activiteiten zij behoefte hebben. Van dansen, zingen, wandelen tot koken. Alles kan.