Maak je klaar voor SOL Factor 21!

28 juni 2021

De zomer komt eraan: tijd voor SOL Factor 21! Hét vakantieprogramma voor de jeugd (4-18 jaar) van Leiden met voor elke leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint!

Na een succesvolle editie van SOL Factor 20 vorig jaar zomer, mag SOL ook dit jaar de vakantie van de jeugd in Leiden nóg leuker maken. Samen met veel clubs en andere organisaties hebben we een mooi programma samengesteld met meer dan 370 activiteiten: sportief, creatief, avontuurlijk of onderzoekend, voor iedereen wat wils.

De hele zomer lang, van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus!

Ben jij er ook bij?

Programma SOL Factor 21

Bij SOL Factor 21 kun je kiezen uit vijf thema’s (alle vijf mag natuurlijk ook!): sport, cultuur, techniek, natuur en plezier. Daarnaast ontwikkelden veel musea, op jeugd- en ‘buiten’ gerichte organisaties en sportclubs in Leiden speciale kinder- en jeugdprogramma’s voor de zomer. Voor elke leeftijdsgroep zijn er leuke activiteiten.

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Download het programmaboekje van SOL Factor 21. Scholen ontvangen het programmaboekje uiterlijk maandag 28 juni.

Download programmaboekje

Aanmelden

Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor de zomeractiviteiten van SOL Factor 21! Klik op onderstaande groene knop, kijk in de agenda en schrijf je snel in voor de activiteit die je wilt volgen:

Meld je hier aan!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze diensten, dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bellen of mailen.

bel mij terug
stuur een bericht

Vrijwilliger worden bij SOL?

Ben je dol op koken, vind je het leuk om kinderen de geheimen van het schaken bij te brengen, weet je alles van de computer of sta je mensen graag te woord? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen onze activiteiten uit te voeren. Want zonder vrijwilligers lukt dat ons niet! Wat bieden wij in ruil aan?

lees meer aanmelden