Maak je klaar voor SOL Factor 21!

De zomer komt eraan: tijd voor SOL Factor 21! Hét vakantieprogramma voor de jeugd (4-18 jaar) van Leiden met voor elke leeftijdsgroep leuke en gevarieerde activiteiten. Wij kunnen niet wachten tot de zomervakantie begint!

Na een succesvolle editie van SOL Factor 20 vorig jaar zomer, mag SOL ook dit jaar de vakantie van de jeugd in Leiden nóg leuker maken. Samen met veel clubs en andere organisaties hebben we een mooi programma samengesteld met meer dan 370 activiteiten: sportief, creatief, avontuurlijk of onderzoekend, voor iedereen wat wils.

De hele zomer lang, van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus!

Ben jij er ook bij?

Programma SOL Factor 21

Bij SOL Factor 21 kun je kiezen uit vijf thema’s (alle vijf mag natuurlijk ook!): sport, cultuur, techniek, natuur en plezier. Daarnaast ontwikkelden veel musea, op jeugd- en ‘buiten’ gerichte organisaties en sportclubs in Leiden speciale kinder- en jeugdprogramma’s voor de zomer. Voor elke leeftijdsgroep zijn er leuke activiteiten.

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Download het programmaboekje van SOL Factor 21. Scholen ontvangen het programmaboekje uiterlijk maandag 28 juni.

Download programmaboekje

Aanmelden

Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor de zomeractiviteiten van SOL Factor 21! Klik op onderstaande groene knop, kijk in de agenda en schrijf je snel in voor de activiteit die je wilt volgen:

Meld je hier aan!