Ouderprogramma

Ontmoet en doe mee

Het ZomerTalent010 programma was ook voor ouders leuk én leerzaam. We boden workshops aan op dezelfde locatie of in de buurt als de activiteiten van hun kind. Een workshop duurde maximaal 4 uur en vond plaats tijdens het programma van het kind.

Ouders konden deelnemen aan 1 of meerdere workshops en hierbij overige ouders ontmoeten. Terwijl hun kind plezier maakte tijdens ZomerTalent010, konden ouders kiezen uit de volgende workshops:

  • Praten met je kind

    Het doel van deze workshop is uw kind beter te begrijpen. Dit bereikt u door beter te praten met uw kind. U leert bijvoorbeeld vragen te stellen aan uw kind over zijn of haar dag of het boek wat u samen heeft gelezen. Dit oefent u door leuke spelletjes en oefeningen.

  • Spelend leren

    Tijdens deze workshop krijgt u allerlei spelvormen aangereikt waarmee u uw kind kunt helpen met zijn schoolwerk. U leert bijvoorbeeld uw kind wat wel of niet kan op social media of hoe u met uw kind de topografie van een land kunt leren. Ook wordt er een leuk activiteiten-programma gemaakt voor de rest van de vakantie met andere ouders en de docent.

  • Kinderen en geld

    Als ouder wilt u niets liever dan dat uw kind later op eigen financiële benen kan staan. Daarbij is het van belang dat uw kind de nodige kennis en vaardigheden heeft meegekregen om op verantwoorde wijze met geld om te kunnen gaan. In deze leuke en interactieve workshop wordt stil gestaan bij de verleidingen die op kinderen afkomen (bijvoorbeeld reclame). Hoe kan je geld bespreekbaar maken? Waar moet je op letten als je besluit je kind zakgeld te geven? Wat is budgetteren?

Uiteraard volgden we tijdens het ouderprogramma de coronarichtlijnen van de overheid voor maximale groepsgrootte en 1,5 meter afstand.

Aanmelding gesloten!

Nadat kinderen waren aangemeld voor ZomerTalent010, ontvingen ouders meer informatie over het programma voor ouders.

Meer informatie en contact

Voor vragen neem contact met ons op via:

010 – 261 8005

zomertalent010@solnetwerk.nl