ZomerTalent010

Ontdek nieuwe talenten

Tijdens ZomerTalent010 – van 26 juli t/m 6 augustus 2021 – gingen kinderen 2 weken lang aan de slag met taal, muziek, kunst, sport, wetenschap, techniek, weerbaarheid en beroepsoriëntatie. Wat vinden ze leuk? Waar liggen hun talenten?

De jonge deelnemers zijn een eigen reclamebureau gestart en gingen op een uitje naar een locatie in Rotterdam! Leuke en leerzame activiteiten, waarmee de kinderen nieuwe talenten konden ontdekken en geen last hadden van de ‘zomerdip’. Meer informatie over het Programma.

Persoonlijke aandacht

ZomerTalent010 werd georganiseerd op locaties in de gebieden Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Kralingen Crooswijk en Noord. De activiteiten vonden plaats in kleine groepjes met een vaste docent en mentor. De kinderen kregen hierdoor persoonlijke aandacht en hadden altijd een vast aanspreekpunt. Wel zo vertrouwd! Tijdens ZomerTalent010 werden ouders op de hoogte gehouden via onze app, die zij makkelijk konden downloaden op hun mobiele telefoon.

Aanmelding gesloten!

Aanmeldingen voor ZomerTalent010 zijn gesloten. De aanmeldperiode was 7 juni t/m 3 juli 2021 via het aanmeldformulier op onze website. Voor vragen over ZomerTalent010, neem contact met ons op.

Workshop voor ouders

Tijdens ZomerTalent010 boden wij ook ouders gratis workshops aan, met als overkoepelend thema ‘Interactie met je kind’. Meer informatie

Vragen?

Heeft u vragen, bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder!

010 – 261 8005

zomertalent010@solnetwerk.nl

ZomerTalent010 werd georganiseerd door SOL met diverse partners in de stad in opdracht van de gemeente Rotterdam.