logo SOL - samen ondernemend leren samen ondernemend leren logo ZomerTalent010

ZomerTalent010

Ontdek al jouw talenten!

2 weken lang, 4 uur per dag, een leuk én leerzaam activiteitenprogramma voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van basisscholen in Rotterdam. In een klein, vast groepje ontdekken de kinderen waar hun talenten liggen. Ze gaan aan de slag met taal en maken plezier met vrienden uit de klas. Doet uw kind ook mee?

Ontdek nieuwe talenten

Tijdens ZomerTalent010 – van 26 juli t/m 6 augustus – gaan kinderen 2 weken lang aan de slag met taal, muziek, kunst, sport, wetenschap, techniek, weerbaarheid en beroepsoriëntatie. Wat vindt uw kind leuk? Waar liggen zijn of haar talenten?

De jonge deelnemers starten een eigen reclamebureau en gaan op een uitje naar een locatie in Rotterdam! Leuke en leerzame activiteiten, waarmee uw kind nieuwe talenten ontdekt en geen last heeft van de ‘zomerdip’. Meer informatie over het Programma.

Persoonlijke aandacht

ZomerTalent010 wordt georganiseerd op locaties in de gebieden Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Kralingen Crooswijk en Noord. De activiteiten vinden plaats in kleine groepjes met een vaste docent en mentor. Uw kind krijgt daardoor persoonlijke aandacht en heeft altijd een vast aanspreekpunt. Wel zo vertrouwd! Tijdens ZomerTalent010 houden wij u als ouder op de hoogte via onze app, die u makkelijk kunt downloaden op uw mobiele telefoon.

Waar en wanneer kan ik mijn kind aanmelden?

Aanmeldingen voor ZomerTalent010 zijn gesloten. De aanmeldperiode was 7 juni t/m 3 juli via het aanmeldformulier op onze website. Voor vragen over ZomerTalent010, neem dan contact met ons op.

Workshop voor ouders

Tijdens ZomerTalent010 bieden wij ook u als ouder gratis workshops aan. Het overkoepelende thema is ‘Interactie met je kind’. Meer informatie

Vragen?

Heeft u tussentijds vragen, bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag verder!

010 – 261 8005

zomertalent010@solnetwerk.nl

ZomerTalent010 wordt georganiseerd door SOL met diverse partners in de stad in opdracht van de gemeente Rotterdam.