logo SOL - samen ondernemend leren samen ondernemend leren logo ZomerTalent010

Programma

Ontdek al jouw talenten!

Hier aanmelden

Iedereen heeft unieke talenten, maar weet uw kind wat zijn of haar talenten zijn? Tijdens ZomerTalent010 bieden wij kinderen een bijzondere kans om die te ontdekken!

Wat gaat uw kind doen?

In een vast groepje volgen de kinderen 2 weken lang, 4 uur per dag, een leuk én leerzaam zomerprogramma. Ze doen mee aan maar liefst 20 activiteiten: van muziek, kunst, sport en taal, tot wetenschap, techniek, weerbaarheid en beroepsoriëntatie.

De jonge talenten volgen een ochtend- of middagprogramma en beginnen elke dag op hetzelfde tijdstip.

Start je eigen reclamebureau

Reclame is overal. Op radio en televisie, op grote reclameborden langs de weg, in advertenties op internet. Ook op sociale media, zoals Facebook, Instagram en TikTok. Hoe maak je eigenlijk reclame? Wat komt hier allemaal bij kijken? Uw kind leert hier alles hierover tijdens ZomerTalent010!

Samen met hun groepje richten de kinderen een eigen reclamebureau op voor de wijk. Wat vinden zij leuk aan hun wijk? Hoe promoten ze de wijk vol overtuiging?

Op een speelse en creatieve manier gaan de jonge deelnemers aan de slag met taal. Een eigen raptekst schrijven, een reclameposter maken, maar ook iemand interviewen.

Ontdek al jouw talenten

Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Samen met de kinderen gaan we op zoek naar antwoorden.

Elke dag doen we iets anders: basketballen, dansen, muziek maken, op ontdekking in de natuur, op ruik- en proefuitje, noem maar op. Er valt nog veel te ontdekken! Misschien schuilt er een uitvinder of (game)programmeur in uw kind?

ZomerTalent010 geeft uw kind inspiratie en meer zelfvertrouwen. Belangrijk voor de toekomst, want hoe meer talenten uw kind kan inzetten, hoe groter het werkplezier later!