Contact en veelgestelde vragen

Contactgegevens ZomerTalent010

zomertalent010@solnetwerk.nl

010 – 261 8005

Projectleiders ZomerTalent010

Veelgestelde vragen

Wanneer is ZomerTalent010?

ZomerTalent010 vond plaats van 26 juli t/m 6 augustus 2021. Het programma vond plaats maandag t/m vrijdag en duurde 2 weken.

Welke kinderen kunnen meedoen met ZomerTalent010?

Wij organiseerden ZomerTalent010 in opdracht van de Gemeente Rotterdam voor alle Rotterdamse basisscholen. Alleen de leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 (schooljaar 2020/2021) konden zich voor ZomerTalent010 opgeven.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor ZomerTalent010?

De aanmeldingen voor ZomerTalent010 zijn gesloten. De aanmeldperiode was 7 juni t/m 3 juli via het aanmeldformulier op onze website. Voor vragen over ZomerTalent010, neem dan contact met ons op via
010 – 261 8005 of
zomertalent010@solnetwerk.nl

Waar wordt ZomerTalent010 gehouden?

Wij organiseerden ZomerTalent010 op verschillende locaties in Rotterdam in de gebieden Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Kralingen Crooswijk en Noord. Hierbij hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de Huizen van de Wijk.

Is ZomerTalent010 gratis?

Ja, ouders betaalden niets om hun kind deel te laten nemen aan ZomerTalent010!

Let op: bij deelname werden kinderen wel elke dag verwacht.

Hoe ziet het programma van ZomerTalent010 eruit?

De jonge deelnemers startten een eigen reclamebureau en gingen op een uitje naar een locatie in Rotterdam! Kinderen gingen aan de slag met taal, muziek, kunst, sport, wetenschap, techniek, weerbaarheid en beroepsoriëntatie. Wat vinden de kinderen leuk? Waar liggen zijn of haar talenten? Ga voor meer informatie naar de pagina Programma.

Hoe lang duurt het programma per dag?

Maandag t/m vrijdag, 2 weken lang , 4 uur per dag namen de kinderen deel aan het programma ZomerTalent010, van 26 juli t/m 6 augustus 2021.

Hoe word ik geïnformeerd over het programma van mijn kind?

Ongeveer 2 weken voordat ZomerTalent010 begon, maakten wij het precieze tijdstip en locatie bekend waarop wij de kind verwachtten. Ook ontvingen ouders aanvullende informatie over het programma en wanneer zij een account konden aanmaken op de speciale ZomerTalent010 applicatie (app). Deze app konden zij gemakkelijk downloaden op hun telefoon. Via deze app communiceerden wij alle nodige informatie.

Let op: kinderen werden elke dag op hetzelfde tijdstip ingedeeld, dit was in de ochtend óf in de middag.

Waar kan ik mijzelf aanmelden voor het ouderprogramma?

Ouders konden zichzelf aanmelden voor het ouderprogramma door een e-mail te sturen naar zomertalent010@solnetwerk.nl of door te bellen naar 010 – 261 8005.

Kijk voor meer informatie op de pagina Ouderprogramma.

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

ZomerTalent010 hield rekening met de geldende coronamaatregelen. Het programma was zo georganiseerd dat wij de maatregelen konden naleven. In alle locaties volgden wij de basisrichtlijnen en verwachtten wij ook van ouders dat zij de basisrichtlijnen volgden:

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Was vaak en goed uw handen;
  • Bij klachten blijven u en/of uw kind thuis en laat u en/of uw kind zich direct testen;
  • Informeer ons wanneer uw kind corona heeft.

Ik heb mijn kind aangemeld maar hij of zij kan toch niet deelnemen. Waar meld ik mijn kind af?

Afmeldingen konden worden doorgeven door een e-mail te sturen naar zomertalent010@solnetwerk.nl. Vermeld hierbij duidelijk de voor- en achternaam van uw kind en zijn of haar geboortedatum. Wij melden vervolgens uw kind af voor het ZomerTalent010 programma.

Ik heb een klacht over ZomerTalent010, waar kan ik terecht?

Klachten over ZomerTalent010 kunt u melden door een e-mail te sturen naar zomertalent010@solnetwerk.nl. Wij nemen deze klacht binnen 5 werkdagen in behandeling en nemen contact met u op.