logo SOL - samen ondernemend leren samen ondernemend leren logo ZomerTalent010

Contact en veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ZomerTalent010? Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag ertussen staat of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contactgegevens ZomerTalent010

zomertalent010@solnetwerk.nl

010 – 261 8005

Projectleiders ZomerTalent010

Veelgestelde vragen

ZomerTalent010 vindt plaats van 26 juli t/m 6 augustus. Het programma vindt plaats maandag t/m vrijdag en duurt 2 weken.

Wij organiseren ZomerTalent010 in opdracht van de Gemeente Rotterdam voor verschillende Rotterdamse basisscholen. Alleen de leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 (schooljaar 2020/2021) van deze scholen kunnen zich voor ZomerTalent010 aanmelden.

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende scholen per gebied.

Aanmelden kan eenvoudig door ons digitale aanmeldformulier in te vullen.

Heeft u uw kind geprobeerd aan te melden via ons digitale aanmeldformulier en is dit niet gelukt? Neem contact met ons op via 010 – 261 8005 of zomertalent010@solnetwerk.nl en wij helpen u graag verder!

Wij organiseren ZomerTalent010 op verschillende locaties in Rotterdam. Deze locaties zijn op loopafstand van de deelnemende scholen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de Huizen van de Wijk in uw gebied.

Ja, u betaalt niets om uw kind deel te laten nemen aan ZomerTalent010!

Let op: bij deelname wordt uw kind wel elke dag verwacht.

De jonge deelnemers starten een eigen reclamebureau en gaan op een uitje naar een locatie in Rotterdam! Kinderen gaan aan de slag met taal, muziek, kunst, sport, wetenschap, techniek, weerbaarheid en beroepsoriëntatie. Wat vindt uw kind leuk? Waar liggen zijn of haar talenten? Ga voor meer informatie naar de pagina Programma.

Maandag t/m vrijdag, 2 weken lang , 4 uur per dag neemt uw kind deel aan het ZomerTalent010 programma van 26 juli t/m 6 augustus.

Ongeveer 2 weken voordat ZomerTalent010 begint, maken wij het precieze tijdstip en locatie bekent waarop wij uw kind verwachten. Ook ontvangt u aanvullende informatie over het programma. Wij informeren u wanneer u een account kan aanmaken op de speciale ZomerTalent010 applicatie (app). Deze app kunt u gemakkelijk downloaden op uw telefoon. Via deze app communiceren wij alle nodige informatie.

Let op: uw kind wordt elke dag op hetzelfde tijdstip ingedeeld, dit is in de ochtend óf in de middag.

U kunt uzelf aanmelden voor het ouderprogramma door een e-mail te sturen naar zomertalent010@solnetwerk.nl of door te bellen naar 010 – 261 8005.

Kijk voor meer informatie op de pagina Ouderprogramma.

ZomerTalent010 houdt rekening met de geldende coronamaatregelen. Het programma is zo georganiseerd dat wij de maatregelen kunnen naleven. In alle locaties volgen wij de basisrichtlijnen en verwachten wij ook van u dat u de basisrichtlijnen volgt:

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Was vaak en goed uw handen;
  • Bij klachten blijven u en/of uw kind thuis en laat u en/of uw kind zich direct testen;
  • Informeer ons wanneer uw kind Corona heeft.

Afmeldingen kunt u doorgeven door een e-mail te sturen naar zomertalent010@solnetwerk.nl. Vermeld hierbij duidelijk de voor- en achternaam van uw kind en zijn of haar geboortedatum. Wij melden vervolgens uw kind af voor het ZomerTalent010 programma.

Klachten over ZomerTalent010 kunt u melden door een e-mail te sturen naar zomertalent010@solnetwerk.nl. Wij nemen deze klacht binnen 5 werkdagen in behandeling en nemen contact met u op.